Online shoppen voor het goede doel

Je koopt allicht af en toe iets online. Top 🙂
Nu kan je dit ook doen terwijl je een goed doel steunt.
Zonder moeite, zonder kosten.

Hoe werkt het?

Wel, het zit zo. Bol.com en Amazon betalen me een commissie per verkoop die via onderstaande links binnenkomen (tussen de 3 en 8%). Affiliate marketing heet zoiets.  Het volledige bedrag van deze commissie stort ik door naar Mobile School.

Wat kost het jou? Niets.
Wat levert het mij (Xaveer) op? Niets
Waarom? Mijn online vaardigheden omzetten in iets goeds.
En jij krijgt de kans om een goed doel te steunen zonder moeite.

Win-Win.
Je zal je fantastisch voelen, geloof me.

Welk goed doel?

Mobile school. Met hun mobiele schooltjes op een trekkar bieden ze een basiseducatie voor straatkinderen. M’n neef werkte hier vroeger, ik vertrouw deze mensen 100%. Lees gerust verder op hun website.

Ok? Go! Shoppen maar!

Momenteel werk ik samen met Bol.com en Amazon.

Shoppen bij Bol.com =>

Shoppen bij Amazon =>

Shop online, krijg wat je zocht én voel je warm binnenin omdat je een goed doel steunt. Zonder moeite. Zonder kosten. Let’s go!

Ps. : fervente online shopper? Sla deze pagina op als favoriet en passeer steeds via deze link.


Geplaatst

in

,

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *